Creatieve Google display banners laten maken

Je wil gericht adverteren en remarketing inzetten met behulp van het Google Display Netwerk. Alles draait om traffic genereren naar je website. Daarom moeten je advertenties optimaal converteren. Val extra op met creatieve en effectieve Google display ads! 

Google display advertenties laten maken; creativiteit maakt het verschil

Het maken van een goede advertentie is net als ‘vroeger’ een vak. Vanzelfsprekend staat de techniek voorop. Want daar is Google kritisch op. Maar minstens zo belangrijk is de inhoud. De look and feel en samenhang met de gehele marketingcampagne en merkdoelstellingen.

Hoe krijg je dat allemaal in 200 vierkante pixel gepropt? Zodat je opvalt. De boodschap overkomt. En je de juiste doelgroep aanspreekt. Geen makkelijke opgave. Creativiteit en veel ervaring zijn daarbij de oplossing. Wat je nodig hebt, is Schwung. Schwung is sterk in het maken van gave, flitsende, maar vooral effectieve banners. Banners die bovendien aansluiten op je merk én je doelgroep in beweging zetten.

Brand awareness met Google display advertising

Naast het genereren van kliks, hebben we oog voor het neveneffect van display advertising: brand awareness. Iedere keer als een bezoeker je display-advertentie ziet, is dat een reminder aan jouw merk. Het display-communicatiekanaal is dus niet alleen een investering in directe conversie; het draagt ook bij aan brand preference. Iets wat zeer waardevol is in een sterk concurrerende omgeving. Als merkdenkers kunnen we niet anders dan daar meteen rekening mee houden in het design van je advertentie.

Campagneconcept, vormgeving en development

Schwung houdt zich niet bezig met de techniek rondom display advertising zelf. Daarvoor werken we samen met superspecialisten op het gebied van online marketing. Ze richten uw advertentiecampagnes compleet in, kiezen de juiste kanalen, ontdekken waar uw investering de beste converteerkansen heeft en draaien aan de knoppen om conversies te optimaliseren. Daarnaast leggen ze een koppeling met Google Analytics om de voortgang van uw campagne te monitoren en bewaken.

Wat Schwung wél doet, is het ontwikkelen van de (online) campagne en display ads. We zijn een creatief bureau voor merkcommunicatie en hebben ruime ervaring met het gericht communiceren met doelgroepen. Daarbij leggen we vanzelfsprekend de focus op het uiteindelijke effect. Creativiteit is daarbij onze specialisatie; daarmee maken we het verschil.

Ontwikkelen van een Google display campagneconcept

Voor het ontwikkelen van een display campagne doorlopen we de volgende stappen:

  1. Digitale strategie ontwikkelen
  2. Campagne concept
  3. Vormgeving advertenties
  4. AMP-html advertenties maken in 13 formaten
  5. Inrichten campagne en landingspagina’s

Heb je stap één of twee al afgerond? Dan kun je ons ook inzetten om de advertenties te laten maken. Daar zijn we handig in. Let wel, we willen er altijd goede en effectieve advertenties van maken en dat kost nu eenmaal tijd. We geloven erin dat aandacht zich terugbetaalt in succes. Mee eens? Neem dan contact met ons op!

MEER WETEN?
Neem contact
op met
Nick de Cock
013 462 02 40

Creatieve Google Display Ads laten maken?

Contact formulier Schwung

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 Beoordeel website

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×

Vragen!

Stel ze dan hier, wij reageren zo snel mogelijk.

×