Doen waar je goed in bent. Daar geloven we sterk in. Daarom werken we op dit vlak samen met superspecialisten van LimeWise. Ze zijn sterk in talentontwikkeling. Deze dienst raakt sterk die van arbeidsmarktcommunicatie. Want het behouden en ontwikkelen van bestaande talentvolle medewerkers is wellicht nog belangrijker dan het werven van nieuwe.

Het wordt voor scholen een steeds grotere uitdaging om de juiste docenten of leraren aan te trekken en te behouden. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat een gemiddelde organisatie slechts 50% van het potentieel van medewerkers benut doordat er niet optimaal gebruik wordt gemaakt van hun kwaliteiten. Daar zit dus nog veel ruimte voor groei. En juist daar komt LimeWise om de hoek kijken!

Limewise stelt zich voor

Talentontwikkeling nieuwe stijl

Het maximale uit mensen halen en ze op die manier meer geluk en werkplezier bieden. Dat is waar we goed in zijn. Hiervoor gebruiken we moderne technieken als people analytics, die de persoonlijke groei van een werknemer helder in beeld brengen. We helpen hun talenten maximaal te ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid te vergroten.

Inzicht

Ook geeft people analytics je de mogelijkheid waardevolle analyses te maken over de grenzen van teams en de organisatie heen. Zo meet je de status van je organisatie af aan cijfers, niet meer (alleen) aan persoonlijke indrukken of gevoel. En breng je het profiel van de organisatie in beeld. Informatie die elke HRM-afdeling gelukkig maakt.

Werving en selectie

We helpen je de talenten in je organisatie te ontwikkelen maar gaan ook actief voor je op zoek naar nieuwe talenten. We hebben een pool van gekwalificeerde docenten die direct inzetbaar zijn voor tijdelijk en/of vast werk. Wat we ook doen, talentontwikkeling is altijd part of the deal. Dat is waar we in geloven. Daar zit de toegevoegde waarde. Daar worden kandidaten, opdrachtgevers en ook wij blij van!

 

> Lees hier meer over schwung in het onderwijs

> Lees hier meer over het werven van leerkrachten 

> Lees hier meer over het werven van leerlingen

Meer weten over talentontwikkeling? Vraag het Schwung/LimeWise

 

Contact formulier Schwung

contact

Meer weten?
Vraag het