Limewise

Onderwijsprofessionals zijn je grootste kapitaal. In tijden van schaarste op de (onderwijs) arbeidsmarkt is het extra belangrijk deze onderwijsprofessionals aan jouw onderwijsinstelling te binden en hun talenten optimaal te benutten. Onze partner LimeWise ondersteunt bij dit proces met belangrijkste focus talentontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

Onderwijswerkgevers die talentmanagement succesvol weten in te zetten behalen daarmee een groot concurrentievoordeel en hebben gemiddeld 40% minder verloop en 38% meer betrokken personeel. Daar zit dus nog veel ruimte voor groei!

Bij het aantrekken van talent voor de organisatie speelt slimme werving en selectie een belangrijke rol. LimeWise heeft jarenlange ervaring met het werven en selecteren van getalenteerde docenten en beschikt over een stevige pool aan jonge, talentvolle onderwijsprofessionals.

Limewise stelt zich voor

Het “empoweren” van onderwijstalent, dat is waar we goed in zijn. Dit betekent aandacht voor de ontwikkeling van professionele, persoonlijke en onderwijskundige vaardigheden. Wij zorgen voor een goede begeleiding door ervaren en gekwalificeerde coaches en werken met een opleidingsprogramma dat naadloos aansluit op de dagelijkse praktijk voor de klas. Met een doelgericht leertraject, binden en boeien wij onderwijstalenten zo zorgen we samen voor verbinding en voorkomen we vroegtijdig uitval.

Werving en selectie

We helpen de talenten binnen je onderwijsinstelling te ontwikkelen maar gaan ook actief op zoek naar nieuwe talenten. We hebben een pool van gekwalificeerde docenten die direct inzetbaar zijn voor tijdelijk en/of vast werk. Wat we ook doen, talentontwikkeling is altijd part of the deal. Dat is waar we in geloven. Daar zit de toegevoegde waarde. Daar worden kandidaten, opdrachtgevers en ook wij blij van!

LimeWise opleidingsprogramma

LimeWise biedt talent perspectief!

Intensieve begeleiding en de persoonlijke ontwikkeling van het onderwijstalent staan bij ons centraal. In een opleidingsprogramma geven wij richting aan het ontwikkelen van de professionele, persoonlijke en onderwijskundige vaardigheden. Samen met een ervaren en gekwalificeerde coach gaan we gedurende twee jaar op expeditie en gaan onze talenten als vakdocent aan de slag bij een of meerdere onderwijsinstellingen. Intensieve begeleiding en talenten de fijne kneepjes van het onderwijsvak leren is waar we in uitblinken!

In ons opleidingsprogramma besteden we o.a. aandacht aan:

• Klassenmanagement
• Effectief communiceren
• 21 st Century Skills
• Presentatietechnieken
• Feedback geven en ontvangen
• Time- en zelfmanagement
• Kennismaking met NLP
• Creatief denken

Let’s squeeze that talent!

 

> Lees hier meer over schwung in het onderwijs

> Lees hier meer over het werven van leerkrachten 

> Lees hier meer over het werven van leerlingen

MEER WETEN?
Neem contact
op met
Nick de Cock
013 462 02 40

Heb je een vraag? Laat het ons weten.

Contact formulier Schwung

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 Beoordeel website

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×

Vragen!

Stel ze dan hier, wij reageren zo snel mogelijk.

×