Merkstrategie met Schwung

Het ontwikkelen van een merkstrategie, dat is waar we goed in zijn. Dit doen we voor startende ondernemingen. Voor organisaties die toe zijn aan een re-branding. Of voor bedrijven met een sterk ideaal die het echt anders willen gaan doen. We helpen ze met de positionering, marktbewerking en corporate identity. 

Merkwerk doen we zonder het ingewikkelder te maken dan het is. Het DIY-Brandingmodel helpt daarbij. Een heldere werkwijze waarmee we, samen met de opdrachtgever, werken aan een stevig merkfundament.

Nieuwe visuele identiteit (Praat & Plaat)

De keuzes die je maakt hebben impact hebben op jouw uitstraling. Vragen jouw ambities om een nieuw, fris jasje? Dan maken we dat voor je. We doen precies wat je nodig hebt voor een gestroomlijnde lancering of daadkrachtige reboot van je merk. Niet zelden maken we een hele ommezwaai. We zijn niet van de ‘kaasschaafmethode’. Liever verrassen we klanten met opvallend en onderscheidend werk.

Visuele identiteit:

  1. Woord- en beeldmerk
  2. Huisstijl
  3. Beeldtaalbeschrijving
  4. Huisstijlhandboek

Work it

Als het voorwerk gedaan is, is het tijd om in beweging te komen. Work it, Flip it and Reverse it… Samen bewerken we de markt. Schwung helpt je om aan de juiste bomen te schudden en op de beste plekken aanwezig te zijn. Online en offline. Precies in de vorm waar jouw doelgroep op zit te wachten. Afhankelijk van het effect dat je wilt bereiken, ontwikkelen we de juiste tools. Een app. Een website. Een shop. Een flyer. You name it.

Aanpak: van communicatieproject naar traject

Schwung is niet van de losse projecten. We kiezen liever voor een langdurige samenwerking. Een samenwerking met klanten waarbij we ons verbinden aan zijn ambities. We committeren ons aan onze klanten. Willen niet alleen de start maken, maar ook samen met klanten de klus klaren. Praktisch gezien beginnen we dan ook vaak met het ontwikkelen van een merkstrategie. Waarna we de marketing gaan opzetten.

Nieuwe merkstrategie nodig? Schwung it!

 

MEER WETEN?
Neem contact
op met
Nick de Cock
013 462 02 40

Wil jij een sterke corporate identity? Schwung it!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 Beoordeel website

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×

Vragen!

Stel ze dan hier, wij reageren zo snel mogelijk.

×