Publicaties, magazines en longreads

Jij bent er voor jouw doelgroep. Punt. Dus zoek je naar verbinding. Naar manieren om de banden te versterken. Brand loyalty is het toverwoord. En dat is waar wij je graag bij helpen. Met magazines die binnenkomen. Longreads die beklijven. Publicaties die inspireren, raken en zo de kracht van jouw merk dik onderstrepen.

Content is king. Meer dan ooit. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap landt? En minstens zo belangrijk: dat die blijft hangen? Short copy ligt al snel voor de hand. Net als online marketing, gericht op conversie. Daar is niets mis mee, we weten er bij Schwung alles van. Dus weten we daardoor óók dat kortere manieren van communicatie soms te vluchtig zijn. En dat je brand loyalty juist bereikt met langere verhalen. Met content die een flink eind de diepte ingaat. Combineer inhoud met pakkend beeld en een onweerstaanbare vormgeving en zie daar: jouw unieke magazine, longread of publicatie is gereed voor impact. Toegespitst op jouw doelgroep. Klaar om te verbinden.

Voor jouw formule

Breng je jouw magazine uit voor klanten? Voor lezers met dezelfde ideologie? Voor reislustige types of sportievelingen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Dus helpen wij je op weg. Nemen wij je aan de hand en bepalen we samen de juiste bladformule, tone-of-voice en look en feel. We ondersteunen je bij het flatplan en de opmaak en beseffen maar al te goed dat je bij jouw investering in een magazine niet over één nacht ijs gaat. Dus brengen we ook kosten, baten en merkwaarde zo helder mogelijk in beeld.

Online of print

De ontwikkeling van een nieuw magazine: we love it. Ongeacht of jij ‘m online of offline uitbrengt (of misschien wel allebei). Waar een lezer een offline magazine langer bewaart en later nog eens doorbladert, biedt een online magazine meer opties voor call-to-actions. Daardoor kun jij het leesgedrag gaan meten. En kom je erachter wat werkt. En wat niet. Ook biedt een online magazine meer mogelijkheden voor embedded content. Zoals bijvoorbeeld een fraaie video – waar wij je uiteraard ook bij kunnen ondersteunen.

Magazine? Schwung it!

Vragen? Bel Heleen.
013 462 02 40.

MEER WETEN?
Neem contact
op met
Heleen Verhoeven
013 462 02 40

Meer weten over het ontwikkelen van magazines?

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 Beoordeel website

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×

Vragen!

Stel ze dan hier, wij reageren zo snel mogelijk.

×