Tools met Schwung

Internet maakt alles slimmer, sneller en efficiënter. Dankzij het web is reizen boeken, eten bestellen of een taxi regelen onvoorstelbaar veel makkelijker geworden. Wij hebben het web omarmd. We zoeken voortdurend naar manieren om het leven van onze opdrachtgevers makkelijker te maken en de effectiviteit van ons werk te verhogen. Met slim online gereedschap. Slim van opzet. Super gebruiksvriendelijk. En, vooruit, fijn om naar te kijken.

Mensenwerk en slimme tools

Het werken aan merken is mensen werk. Daarnaast maakt Schwung dankbaar gebruik van techniek om merken te kunnen duiden. Dit doen we middels een online applicatie en app. Voor klanten een eenvoudige tool om snel en gericht de eerste kenmerken van hun merk inzichtelijk te krijgen. Geen ingewikkelde vragen. Wel helderheid en aanleiding tot een goed gesprek. Bekijk de tools. Vul de scan in en bekijk direct hoe jouw merk en employerbrand scoort.

Online merkanalyse

Wat is de kern van jouw merk? Onze online merkanalyse legt het haarfijn bloot. Zie het als een ‘lakmoes proef’. Aan de hand van een aantal eenvoudige vragen die jij en jouw collega’s invullen, maken we een gefundeerd profiel van jouw merk. Dat profiel is gebaseerd op de archetypen van Jung, Quinn en andere modellen. Zo maken we een razendsnelle, inhoudelijke gefundeerde start. Onze online merkanalyse is de perfecte springplank voor een efficiënt en inhoudelijk merktraject.

Neem de proef op de som. Vul zelf de gratis merkanalyse in. En ontvang in 20 minuten een pdf met daarin je merkkenmerken op een rij. We helpen je graag de output interpreteren.

ImagoScan

Wat denken jouw klanten van jouw merk? Hoe kijken buitenstaanders naar jou? En wat is het verschil tussen jouw perceptie en die van de buitenwacht? De antwoorden op deze confronterende vragen leggen het fundament onder de verbetering van jouw diensten en producten. De Online Imagoscan van Schwung helpt je bij het stellen van de juiste vragen aan de juiste mensen. Download de app uit de Apple store of Google Play

Arbeidsmarkt analyse

In ontwikkeling: In nauwe samenwerking met de HR-experts van HRM 101 ontwikkelt Schwung een krachtige tool waarmee we eenvoudig de ambities en knelpunten van jouw employer brand in beeld kunnen brengen. Waarin ben je onderscheidend? Welke aspecten van jouw employer brand hebben nog aandacht nodig? De heldere resultaten van de analyse helpen je bij het zetten van de juiste vervolgstappen.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling of je werkgeversmerk een boost geven?
Neem dan contact op met Nick de Cock. (013) 462 02 40

 

contact

Meer weten?
Vraag het

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.