Vormgeving en creatie

Een goede merkstrategie, sterke merkidentiteit en een vastgesteld merkconcept zijn belangrijk. Daarmee kun je je strategie gericht en consistent uitvoeren. En dan begint het concrete werk. De strategie en ideeën breng je tot leven met communicatiemiddelen. Online en offline. Het liefst in een mooie mix. Dat vraagt om vormgeving en creatie. Dat vraagt om Schwung.

Corporate identity: de basis

Schwung is sterk in het ontwikkelen van een corporate identity. Hierin leg je de basis vast voor alles wat je doet. Dit doen we bij Schwung voor startende ondernemingen. Voor organisaties die toe zijn aan een re-branding. En voor bedrijven met een sterk ideaal die het écht anders willen gaan doen.

Vormgeving als visuele saus

Met vormgeving vertalen we de uitgangspunten van het merk naar een krachtig onderscheidend en herkenbaar merkbeeld. Ook als je al een bestaande huisstijl hebt. Dit is de visuele saus over de inhoud. Daarin maken we graag stoere keuzes. Verrassen we met opvallende, oorspronkelijke en creatieve oplossingen. De huisstijl borgen we op een praktische manier: in de vorm van een huisstijlhandboek. Zie dat niet als keurslijf. Het geeft eerder richting aan onze creativiteit.

• Woord- en beeldmerk
• Huisstijl
• kleurgebruik, typografie etc.
• Beeldtaalbeschrijving

Doorvertaling naar middelen

Staat de corporate identity? Dan is de doorvertaling naar middelen ‘eenvoudig’. We zien het als een uitdaging om de grenzen van merkkaders op te zoeken en je te verrassen met creatieve middelen die de boodschap overbrengen. Doelgroepen prikkelen. En effect sorteren.

De lijst van mogelijkheden is eindeloos. Van website, tot apps, brochures, (online) magazines, beletteringen, (promotie)clips en campagnes. Jij verzint het, wij regelen het voor je.

Aanpak: van communicatieproject naar traject

Bij voorkeur gaan we voor een langdurige samenwerking. Een samenwerking waarbij we ons verbinden aan jouw ambities. We committeren ons daaraan. Willen niet alleen de start maken, maar ook samen met klanten de klus klaren. Zo maken we van een project een traject.

Heb je toch een ‘losse’ opdracht? Dan pakken we die met net zo veel enthousiasme op.
Heb jij een opdracht voor vormgeving en creatie? Schwung it!

MEER WETEN?
Neem contact
op met
Nick de Cock
013 462 02 40

Vormgeving? Vraag het Schwung!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 Beoordeel website

Oeps! We konden je formulier niet vinden.