Development

Het vinden of binden van klanten en medewerkers. Het vertellen van je merkverhaal. Keiharde sales of het bouwen van een community. Alles begint online. Schwung helpt ambitieuze bedrijven in iedere fase van het online proces. Van digitale strategie, UX en webdesign, development, hosting tot content ontwikkeling en optimalisatie.

Identiteit en maatwerk
Wij vinden dat jouw merk een unieke (visuele) identiteit verdient. One size fits all oplossingen, daar geloven wij niet in. Kwaliteit vraagt om maatwerk: in functionaliteit, design, content én code. Dus geen standaard template en quick fixes. Maar doordacht werk dat bijdraagt aan het verhogen van jouw merkwaarde, vindbaarheid en online succes.

Lees verder

UX-design

Functie, doel en content met elkaar in balans. Focus op user experience en conversie. Content first en één pagina, één doel!

Webdesign

Corporate website Werken-bij website Campagnewebsite Webshops. Webdevelopment

Webdevelopment

Het feitelijk bouwen van de webapplicatie. Strakke code. Aantrekkelijke visualisatie. Vindbaar en toegankelijk! Optimalisatie

Optimalisatie

Na de oplevering begint het pas. Een website is nooit af. Heb jij ambitie. Dan is prestatie optimalisatie iets voor jou..

Techniek

We hebben een sterke voorkeur voor het ontwikkelen in Umbraco. Een robuust CMS. Geschikt voor grote complexe websites en online oplossingen. Het koppelen met externe (backoffice) systemen is door de open architectuur van Umbraco geen enkel probleem. Omdat we blij worden van Umbraco en wat het voor onze opdrachtgevers doet, hebben we development hiervan ‘in huis’ gehaald.

Overigens zijn we niet vies van andere systemen als Wordpress, Magento en Drupal. Daarvoor werken we samen met enkele partner developers. Uiteindelijk kiezen we case-specifiek de best passende technische oplossing.

Toegankelijkheid

Digitale toegankelijkheid gaat erom dat iedereen, met of zonder beperking, de kans krijgt gebruik te maken van alle vormen van digitale informatie en dienstverlening. Door content op de juiste manier aan te bieden, weet je zeker dat deze voor iedereen bruikbaar is. Zo voldoe je aan de internationale WCAG 2.1 richtlijnen. En wordt de vindbaarheid verbeterd. Voor overheidswebsites wordt dit verplicht. Graag helpen we bij het toegankelijk maken van websites.

Prestatie optimalisatie

Een website is nooit af. Bij oplevering van de eerste versie begint het eigenlijk pas. Testen, meten en optimaliseren. Een continu proces om er voor te zorgen dat de webapplicatie doet waarvoor deze bedoeld is. Het gaat om usability, organische vindbaarheid, technische optimalisaties en conversies.

Per kwartaal stellen we op basis van analyses samen met jou de optimalisatie doelstellingen vast. En werken in sprints aan de prestatie verbetering. Heeft jouw organisatie online ambities dan helpen we je met het analyseren, optimaliseren en realiseren.

Web development

Vragen? Bel Arjan