Schwung hielp Q Care, specialist in wondzorg, met haar merkpositionering. Een uitdagende case voor een prachtig bedrijf met ambitie (wond) zorg beter te maken.

Q Care en werkenbijQcare.nl

De zorgsector is een bijzondere als het gaat om marketing en communicatie. De dynamiek in die branche is totaal anders dan de retailsector of het mkb. Je hebt immers te maken met een zorgketen. Van cliƫnten, verwijzers en zorgprofessionals tot verzekeraars en concurrenten, groot en klein. Schwung hielp Q Care, specialist in wondzorg met haar online positionering. Een uitdagende case voor een prachtig bedrijf met ambitie (wond) zorg beter te maken.

Vertaling naar online
Op basis van het vooronderzoek was de structuur eenvoudig door te vertalen naar een online toepassing. Om ook op het gebied van SEO en SEA een goede start te maken, lieten we een zoekwoordenonderzoek uitvoeren. Met de website hebben we grote ambities, en dat straalt hij ook uit. Merk, content, techniek en SEO: alle aspecten zijn van topkwaliteit. Dat geldt ook voor de fotografie. We lieten een topfotograaf beelden schieten.

De website staat. Neem eens een kijkje op www.qcare.nl We zijn benieuwd naar je mening. De volgende stap is het uitbouwen van de online marketing. Stay tuned!

Samenwerking
Bij een project als dit is samenwerking voor ons key. In eerste instantie met de opdrachtgever. Maar ook met tekstschrijvers, SEO-specialisten, webbouwers en de fotograaf. Veel van deze samenwerking regel je vanachter de computer. Soms is het echter nodig dat je dichter bij het vuur zit. Soms zelfs letterlijk bij de klant op locatie. In dat soort gevallen werken we samen met Liesbeth Rutten. Liesbeth weet als geen ander op locatie aan de slag te gaan, intern de juiste lijntjes te leggen en snelheid in het project te brengen. Liesbeth zorgt dat afdelingen hun bijdrage leveren en de juiste informatie verstrekken. Ze houdt het traject op schema en zorgt voor de interne terugkoppeling. Op deze manier samenwerken met Liesbeth doen we vaker. Klanten zijn er altijd enthousiast over!