Aanpak

Schwung werkt integraal aan merken. Of je nu een nieuw bedrijf start. Je bestaande merk wil verbeteren of uitbouwen. We gaan graag voor je aan de slag. Ons doel is merken mooier, sterker en relevanter te maken. Daar worden wij blij van, maar jij ook. Want een sterk merk is waardevol.

Merkontwikkeling

Merkontwikkeling helpt ondernemers en organisaties te denken en communiceren vanuit hun DNA en de meerwaarde die hun merk toevoegt aan het leven van anderen. Door positieve associaties en zichtbaarheid versterk je je merk.

Merkactivatie

Merkactivatie heeft te maken met de interactie tussen de consument / bedrijf en het merk én het creëren van een echte ervaring met dat merk of product. Bij Brand Activation activeer je een merk en bouw je aan de identiteit van je merk.

Merkgroei

Het verder `oprekken` van de merkwaarde van een merk over nieuwe producten, toepassingsgebieden en proposities. Merkgroei komt vaak voor en verloopt relatief geruisloos. communicatie kan dit proces versnellen en versterken.

Merkbewaking

Betekenisvolle merken zijn en blijven in balans door merkbewaking. In het fundament werken de merkidentiteit, het merkconcept en de merkbeleving perfect met elkaar samen. Daarnaast weten deze merken dit ook heel goed vast te houden en te blijven doorvoeren door middel van merkbewaking.